Hirdetések – rendezvények

KEDVES KÖZÉPISKOLÁSOK!

   A BBTE MAROSVÁSÁRHELYI TAGOZATA nyílt napot szervez 2016. április 18-án, hétfőn, középiskolás diákok számára. Rendezvényünk célja, hogy a  BBTE oktatóival és az egyetemista diákokkal való személyes beszélgetésekből betekintést nyerjenek a tagozatunkon folyó közös munkába, illetve a felvételivel kapcsolatos kérdéseikre is választ kapjanak.

   A nyílt napra előzetesen nem kell jelentkezni, április 18-án, 16 és 20 óra között mindenkit szeretettel várunk, aki intézményünkben szeretné folytatni tanulmányait, de várjuk azokat is, akik még nem döntöttek, reméljük, hogy segíteni tudunk a választásban.

KEDVES LEENDŐ DIÁKJAINK!

A BBTE MAROSVÁSÁRHELYI TAGOZATA őszi felvételit hirdet a 2015–2016-os tanévre. 

Felvételi kritériumok:    

    50%- az érettségi átlag

    50%- anyanyelvi és alapvető matematikai kompetenciákat felmérő teszt eredménye.

A beiratkozás időpontjáról, a helyek számáról és az írásbeli vizsga menetéről további információkat a Felvételi 2015–2016 menüpont alatt találhatnak.

KEDVES ÓVÓNŐK, KEDVES TANÍTÓ KOLLÉGÁK!

2015. július 7-én és 9-én felkészítőt tartunk az egyetemen a II. fokozati vizsgára (Marosvásárhely, Köztársaság tér 38.), részleteket a Továbbképzések menüpont alatt találhatnak.

KEDVES KÖZÉPISKOLÁS DIÁKOK!

A BBTE MAROSVÁSÁRHELYI TAGOZATA nyílt napot szervez 2015. május 28-án, csütörtökön, középiskolás diákok számára. Rendezvényünk célja, hogy az érdeklődők benézhessenek a BBTE Pszichológia és Neveléstudományok Karán tartott előadásokra és szemináriumi tevékenységekre, az egyetemista diákokkal való személyes beszélgetésekből betekintést nyerjenek a tagozatunkon folyó közös munkába, illetve a felvételivel kapcsolatos kérdéseikre is választ kapjanak.

A nyílt napra előzetesen nem kell jelentkezni, 2015. május 28-án, 12 órától mindenkit szeretettel várunk, aki intézményünkben szeretné folytatni tanulmányait, de várjuk azokat is, akik még nem döntöttek, reméljük, hogy segíteni tudunk a választásban.

iskolab

KEDVES DIÁKOK!

A Pszichológia és Neveléstudományok Kar magyar tagozatának évnyitóját 2015. október 1-én, 15 órai kezdettel tartjuk egyetemünk székhelyén (Marosvásárhely, Köztársaság / Republicii tér, 38.) Mindenkit szeretettel várunk!

 

KEDVES MÁSOD- ÉS HARMADÉVES DIÁKOK!

A 2015-2016-os tanévben államilag támogatott helyekre bejutottak névsora megtekinthető a Fontos információk menüpontban.

 

KEDVES DIÁKOK!

Az írásbeli felvételi teszt és a felvételi vizsga eredményeit megtekinthetik a Felvételi eredmények 2015. július menüpont alatt.

Figyelem!

Minden felvételt nyert hallgatónak személyesen kell megerősítenie saját helyének elfoglalását az egyetem titkárságán, a képzési szerződés aláírásával, és a tandíj első részletének kifizetésével (a költségtérítéses helyekre bejutott hallgatók számára),július 25-28. között. A felvételi vizsgán szerzett jogosultság a meg nem erősített helyek esetében elvesztődik!

MINDEN HALLGATÓ FIGYELMÉBE:

   Az elektronikus szerződések kitöltésére és az ösztöndíjak kérvényezésére, elbirálására vonatkozó dokumentáció megtekinthető a Titkárság / Fontos információk menüpontban.

Figyelem!

   1. Az elektronikus szerződést minden hallgatónak az Online napló-hallgatói értékelések menüpontból elérhető https://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/ -honlapon kell kitöltenie 2014. szeptember 28-ig.

   2. Az ösztöndíjkérelem leadásának határideje az államilag támogatott helyekre bejutott hallgatók számára: 2014. október 8., a költségtérítéses helyekre bejutott hallgatók számára: 2014. október 22.

MÁSODÉVES ÉS HARMADÉVES DIÁKJAINK FIGYELMÉBE:

   A 2014-2015-ös tanévben államilag támogatott helyekre bejutott hallgatók névsora megtekinthető a következő dokumentumban: BUGET 1415 tgm M

 
FONTOS KÖZLEMÉNYEK:

1. Az elmaradt vizsgákkal rendelkező, tanévet halasztott vagy  tanulmányaikat licenszvizsgával még le nem záró hallgatóink figyelmét felhívjuk a Kari Tanács következő döntésére: ANUNT_ IMPORTANT

2. Az államilag támogatott helyek újraelosztására vonatkozó kari tanácsi döntés: anunt-locuri-bugetate

Minden felvételt nyert hallgatónak személyesen kell megerősítenie saját helyének elfoglalását az egyetem titkárságán, a képzési szerződés aláírásával, és a tandíj első részletének kifizetésével szeptember 11-én. A felvételi vizsgán szerzett jogosultság a meg nem erősített helyek esetében elvesztődik!

AZ ALAPKÉPZÉST ELVÉGZETT DIÁKOK FIGYELMÉBE:

A BBTE Pedagógia és Alkalmazott Didaktika Intézete akkreditált mesteri (magiszteri) képzést indít Kolozsváron, Alternatív módszerek az óvodában és az elemi osztályokban -címmel. Az őszi beiratkozás feltételeiről és a szükséges dokumentumok leadásának időpontjáról bővebb információkat találhatnak a Felvételi 2013–2014 menüpontban.

                                                                                                                                      

KEDVES TANÍTÓK, KEDVES ÓVÓNŐK!

Az I. fokozati kollokvium 2014. február 6-án, 9 órai kezdettel lesz megtartva a Petru Maior Egyetem központi épületének R 36-os termében (Nicolae Iorga, utca 1.) A vizsgán való részvétel díja: 300 RON.

 
Kedves diákok!
 
A Pszichológia és Neveléstudományok Kar magyar tagozatának évnyitóját 2012. október elsején, 15 órai kezdettel tartjuk az Amfiteátrumban (első emelet, 22-es terem). Mindenkit szeretettel várunk!
 
A végzős évfolyam évzáró ünnepélye 2012. május 25-én a Kultúrpalota kistermében lesz megtartva 17 órai kezdettel, bankett a Zanza-klubban este 20 órától.
 
 
2011. október 7-8-án Mikházára megyünk kirándulni, csapatépítés lesz a két évfolyamnak, játékokkal, kincskereséssel, próbatételekkel, kirándulással, gulyásfőzéssel, énekléssel, lovaglással, beszélgetéssel egybekötve. A szállás és kétszeri élelmezés díja 50 ron a Reneszánsz Panzióban, ezen felül a gulyás és egy ebéd hozzávalóit, valamint az üdítőt, vizet, esetleg a szállítás díját kell összeadni. A részvételi szándékot hétfőn, 2011. október 3-án, az évnyitót követően  jelezhetik.
Reklámok