Fórum

Kedves hallgatók!

Ez az oldal az egymás közötti beszélgetéseké. Bárki javasolhat témát, hozzászólhat!

Reklámok

3 thoughts on “Fórum

  1. Az I-es fokozati dolgozat első oldala érdekelne magyarul- mit kell feltüntetni. Aki tud pontos leírást, nagyon megköszönném!!!!!

    • Tudja valaki, h. az idei II fokozati vizsgák eredményei hol tekinthetők meg? Vagy információt szeretnek az óvónői vizsgákkal kapcsolatosan. Hánynak nem sikerült es hányan voltak beiratkozva. Én is szeretnek fokozatizni, de nem tudom melyik központot válasszam.

  2. Tisztelt kollégák, Szatmárnémetiben 1999 óta tanítom a BBTE kihelyezett tagozatán a képzőművészeti nevelés és a kézművesség módszertanát. A honlapom (http://www.muhisandor.eoldal.hu/) felvételek ezreit és tanulmányok tucatjait tartalmazza a tevékenységeinkkel, kurzusainkkal, szemináriumainkkal, szakdolgozatainkkal, gyakorló tanításainkkal kapcsolatban, található rajta rövid művészettörténeti összeállítás, gazdagon illusztrált témaajánlatok óvodától az egyetemig stb. Mindezt minden kollégának, hallgatónak szíves figyelmébe ajánlom azzal, hogy nyitott vagyok bármilyen tartalmas, hasznos, kölcsönös előnyökkel járó együttműködésre. Tisztelettel, Muhi Sándor (muhisandor@freemail.hu)

Hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s